Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden & Huisregels 

De Babybubbel

  1. Doel en bezoek

De Babybubbel is een baby spa en uitsluitend voor baby’s. Kindjes van 4 weken tot ongeveer 1,5 jaar kunnen komen genieten van onze aangeboden sessies, zoals de Bubbel Float en Bubbel Babymassage. Dat wil zeggen floaten door middel van hydrotherapie in een speciaal ontworpen baby jacuzzi. Aansluitend of los kan er nog de Bubbel Babymassage met Shantala technieken geboekt worden. Het doel is uitsluitend bedoelt voor ontspanning. 

Om de rust te optimaliseren in de Babybubbel mogen er per reservering maximaal 2 volwassen mee (vanaf 18 jaar). Voor de Dubbel Bubbel Date geldt hetzelfde, ook maximaal met 2 volwassenen. 

Wil je met meer dan 2 volwassenen komen, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.    

Een broertje of zusje mee? Dat kan, maar let op! Vermeld dit van te voren altijd bij je reservering of geef even een belletje, zodat wij hiervan op de hoogte zijn. Alleen als het echt niet anders kan, wij willen namelijk ten alle tijden graag dat de rust bewaard blijft in de Babybubbel. 

Baby’s mogen geen gebruik maken van onze sessies wanneer ze hoge koorts, opgezwollen lymfeklieren of infecties hebben. Het is aan te raden zeker minimaal 48 uur te wachten na een vaccinatie.  

Betalingen kunnen bij ons zowel contant, als met de pin voldaan worden.  

  1. Annuleren/ No-show

Gemaakte afspraken dienen minimaal 24 uur van te voren verzet of geannuleerd te worden. Wanneer je binnen de 24 uur annuleert, of niet aanwezig bent op je afspraak, zijn wij helaas genoodzaakt om annuleringskosten in rekening te brengen. Dit is de helft van de kosten van de behandeling.

Bij het niet door kunnen gaan van de geboekte sessie, wanneer het kindje op dat moment bijvoorbeeld een andere behoefte heeft of niet het juiste moment is, bieden wij een tegoedbon aan om bij de volgende keer te kunnen gebruiken. De geboekte reservering wordt tijdens de afspraak in rekening gebracht.  

Bij tijdig annuleren of verzetten van je afspraak zal dit geheel kosteloos zijn. Je bent zelf verantwoordelijk voor het maken van een nieuwe afspraak.  

Te laat komen gaat van de tijd van je reservering af. Dit om de sessies van onze andere klanten niet te verstoren. 

Er zal geen restitutie plaats vinden.

  1. Persoonsgegevens en privacy

Wanneer je een bezoekje boekt op onze website, zullen wij een aantal persoonsgegevens vragen. Deze gegevens zijn noodzakelijk voor ons, om bijvoorbeeld de door jou gekozen sessie zo correct mogelijk uit te voeren. 

De Babybubbel behandelt jullie persoonsgegevens vertrouwelijk en geheel volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens. 

Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden beschikbaar gesteld of verkocht.

Door gebruik te maken van onze diensten, ga je met bovenstaande akkoord.  

  1. Aansprakelijkheid

Wanneer je een bezoekje brengt aan De Babybubbel is dit op geheel op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk te stellen voor enig lichamelijk letsel, allergische reacties of ongevallen ontstaan voor, tijdens of na je bezoek aan onze spa. 

De baby dient ten alle tijden in de gaten gehouden te worden door de ouder(s)/verzorger(s) die zijn mee gekomen naar het bezoekje, en waarvan tenminste 1 persoon minimaal 18 jaar oud is.

Klanten zijn zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van belangrijke informatie, zoals informatie die betrekking heeft op de gezondheid van de baby.

De Babybubbel is niet verantwoordelijk voor diefstal, beschadigingen en/of verlies van persoonlijke bezittingen in -en rondom onze spa.  

  1. Foto’s en filmpjes

Uiteraard wil je graag leuke beelden maken van je kindje tijdens een bezoek aan onze spa. Houdt er wel rekening mee dat dit een moment van ontspanning is voor jullie, waarbij ook een moment van hechting tussen jou en je kindje. Wij raden daarom aan om aandachtig met je kindje bezig te zijn en 1 moment te nemen voor een foto en/of filmpje, zonder flits. 

Let er op dat er geen andere bezoekers/baby’s op jou foto staan, dit ook in verband met privacy redenen.

Wanneer wij foto’s of filmpjes willen maken van jullie bezoek, dan wordt dit uiteraard eerst met de jullie gecommuniceerd. 

  1. Cadeaubonnen

Cadeaubonnen die gekocht zijn bij De Babybubbel zijn te besteden aan alle sessies. Maar ook aan producten, cadeautjes en andere items van De Babybubbel. 

Cadeaubonnen zijn onbeperkt geldig en kennen geen einddatum. Let er wel op dat je deze tijdig gebruikt, zodat je kindje niet ouder is dan 12 maanden.  

Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor contanten. Mocht je deze niet helemaal opgebruiken, dan kan deze meegenomen worden voor een volgende keer.

Cadeaubonnen zijn te bestellen via onze contact opties, zoals onze website, bellen, mailen of via een bericht op onze socials. Vervolgens kunnen deze worden opgehaald binnen onze openingstijden of worden verzonden als brievenbus pakketje (+4,60 verzendkosten). 

  1. Copyright 

Alle rechten van deze website zijn voorbehouden aan De Babybubbel. Er mag niks gekopieerd worden. 

  1. Slot

Bij het boeken van je bezoekje ga je als klant automatisch akkoord met bovenstaande voorwaarden. 

Personen onder invloed van alcohol, drugs of andere middelen -of bij ongepast verbaal/non-verbaal gedrag kunnen wij de toegang tot de Babybubbel weigeren. 

Wij gaan respectvol met elkaar om en samen zorgen ervoor dat ieder bezoekje ontspannen verloopt, waarbij er volop genoten en bewondert kan worden en de rust ‘in de Bubbel’ gewaarborgd blijft.    

website door: Logo In de Gymzaal