Babybubbel Cadeautje

Het allerleukste ėn uniekste kraamcadeautje uit de regio! Leuk om te geven, maar nog leuker om te krijgen. 

Onze cadeaubonnen zijn naar elk gewenst bedrag in te vullen en aan alles bij de Babybubbel te besteden. Van producten, cadeautjes tot aan onze heerlijke verwenarrangementen. Zo beslissen de gelukkige ontvangers zėlf waar ze voor willen kiezen.  

De cadeaubonnen worden met aandacht en liefde voor je ingepakt, waarbij alvast zeker 1 zintuig positief geprikkeld wordt. Op de cadeaubonnen is plaats voor een persoonlijke boodschap te schrijven en persoonlijk te richten aan het kindje. 

Er geldt geen einddatum voor onze cadeaubonnen en deze blijven dus gewoon ten alle tijden geldig! Én ook leuk om te combineren met andere items van de Babybubbel, zoals onze heerlijke producten, tikiri badspeeltjes, wasbare zwemluiers, speentjes, cadeautjes en noem maar op. Dan maken wij hier een geheel mooi cadeaupakketje naar wens van. Wie ga jij verrassen met een toegangsticket naar ontspanning?

Je kunt onze cadeaubon tijdens openingstijden komen ophalen in de spa. Verzenden van cadeaubonnen is ook mogelijk. Deze worden met liefde voor je ingepakt, met een gratis mini van Naïf SkinCare. Verzendkosten zijn 4,60. De betalingsgegevens ontvang je na het invullen van onderstaand formulier.

Bestel cadeaubon    website door: Logo In de Gymzaal