Bubbel Float

In speciaal ontworpen baby spa badjes, kunnen kindjes vanaf 4 weken na de geboorte tot wel 1,5 jaar (afhankelijk van de ontwikkeling en behoefte van het kind) genieten van een float sessie, ook wel hydrotherapie genoemd. Het water heeft een aangename (lichaams)temperatuur van 35-37 graden. Dit doet denken aan de tijd in de baarmoeder en zorgt voor totale ontspanning. Door het gezuiverd, chloor -en chemicaliën vrij water is het ook geschikt voor kindjes met een gevoelige huid of bijvoorbeeld een sonde. 

Zo kunnen vrijwel álle baby’s onze spa bezoeken.

Naast dat floaten heel erg leuk is, heeft het ook vele gezondheidsvoordelen:

  • Bevordert het slaapritme en zorgt voor ontspanning en kalmeert (onrustige) baby’s. 
  • Vergroot de longcapaciteit.
  • Versterkt spieren en botten.
  • Bevordert de zwemreflexen en coördinatie.
  • Stimuleert de fysieke en mentale ontwikkeling.
  • Verlicht (intensiteit) darmkrampjes en heeft een positief effect op de spijsvertering.

Tijdens een float sessie krijgt je kindje een zwembroekje met zwemluier en een drijfring van de Babybubbel om. Met deze speciale drijfring kan je baby autonoom, vrij en veilig bewegen in het water. Het is BPA vrij en volledig veilig volgens de Europese norm. 

Een float sessie duurt ongeveer 20-25 minuutjes, afhankelijk van de reactie van de baby. Hier wordt ten allen tijden rekening mee gehouden. Floaten is namelijk erg intensief. Zorg dat je baby zo uitgerust -en goed gevoed mogelijk is alvorens we starten. Honger en vermoeidheid winnen namelijk altijd en kan er voor zorgen dat je kindje er korter of minder van geniet.

En naast dat jou kindje geniet van zijn sessie, en jij als ouder bewondert, schenken wij een heerlijk kopje koffie of thee voor jou in. Service bieden staat bij ons hoog in het vaandel! 

De prijs van een Bubbel Float bedraagt €40,00, maar is ook te boeken als Bubbel Arrangement in combinatie met een massage.

Boek je bezoekje

Laden...

Meer informatie

Contra-indicaties

Baby’s mogen geen gebruik maken van onze sessies wanneer ze hoge koorts, opgezwollen lymfeklieren of infecties hebben. Het is aan te raden zeker minimaal 48 uur te wachten na een vaccinatie.

website door: Logo In de Gymzaal