Blog

Sanne en Lotte van de Babybubbel

De Babybubbel wordt overgenomen per januari ’24

Wij hebben nieuws en dit is niet meteen het soort nieuws wat we graag zouden willen delen rondom onze 3e verjaardag. De Babybubbel gaat stoppen! Na lang wikken en wegen, zijn we tot de conclusie gekomen dat we andere keuzes willen maken met het oog op de toekomst… Maarrr niet getreurd, in de tussentijd heeft zich een enthousiaste onderneemster, met een bestaand bedrijf in de kinderbranche, bij ons gemeld. Met […]


Bubbel bezoekje

Graag willen wij belangrijke afspraak informatie nog eens met jullie delen om eventuele teleurstellingen te voorkomen.


– SUMMER SALE –

Nu 50% korting op geselecteerde Naïf verzorgingsproducten uit de baby & kids lijn én de mama lijn! Check onze story’s om te zien welke producten geselecteerd zijn.


Baby en Ik event

Baby & Ik Event Limburg 2023

Hét event voor mensen met een kinderwens, zwangere, kersverse ouders of al een gezin met jonge kinderen!

Een gloednieuw en uniek evenement waarin wij een puur, eerlijk inkijkje geven wat je zal informeren en inspireren.


Yoga voor baby's

Time for Yoga!

Vanaf maart 2023 kun je bij de Babybubbel ook terecht voor Baby yoga!

Naast dat baby yoga een genietmomentje voor jou en je kindje is, werk je ook aan de fysieke- en motorische ontwikkeling!


FIJN Magazine

Yay! De nieuwe Fijn, het lifestyle magazine uit de regio is uit en wij zijn in deze editie weer te bewonderen!


Pap met baby in babyspa de Babybubbel

Hatsjoe! De winter is weer officieel begonnen!

De winter is vandaag officieel begonnen! Dat betekent voor de meeste mensen & zeker de allerkleinsten toch wel wat vaker een verkoudheid of snotneus. Wanneer een kindje alleen verkouden is kan het zelfs heel prettig voor ze zijn om onze spa te bezoeken!


De Babybubbel is officieel partner van Zechsal

De Babybubbel is officieel partner van Zechsal

De Babybubbel mag zich nu officieel partner/therapeut van Zechsal noemen! 🧡
Dit biedt ons tevens de kans om een mooie korting van 10% aan te bieden op je eigen bestelling bij Zechsal.


Abonnement bij de Babybubbel

Wisten jullie dat wij ook abonnementen hebben bij de Babybubbel? Ideaal voor kindjes die bij het floaten baat kunnen hebben in verband met lichamelijke klachten of onrust.


Zomer 2022

De zomerperiode is aangebroken en daar gaan ook de Bubbel dames van genieten, maar niet getreurd. De Babybubbel blijft de gehele zomer geopend!


Magnesium bad behandeling

Yay, leuk nieuws!! Wij gaan weer een beetje uitbreiden en wel met een compleet nieuwe behandeling, namelijk floaten met Magnesium. Hiermee kunnen we nog wat meer gaan betekenen op gezondheidsvlak. Naast vitaminen zijn namelijk ook mineralen onmisbaar voor je lichaam!


Workshop onrust bij baby's

Workshop Onrust bij baby’s

De Babybubbel & Mariska van Doren hebben samen een workshop ontwikkeld die is gericht op onrust bij baby’s.Bij onrust denk je aan moeilijk in slaap kunnen komen, weinig slapen, snel overprikkeld zijn, veel huilen.In deze workshop geven we je tips & tricks hoe hiermee om te gaan. Elk kindje is anders en elk kindje benader je op een andere wijze. Wat houdt de workshop in? Mariska van Doren gaat jullie […]


Tarieven Babybubbel vanaf juni 2022

Tarieven vanaf juni 2022

Volgende maand vanaf 1 juni 2022 ontkomen wij, net als vele anderen, er niet aan om onze tarieven iets aan te passen! Houdt hier alvast even rekening mee wanneer je een cadeaubon wilt geven ter waarde van een van onze behandelingen. Verder zijn wij bezig met hele toffe plannen om jullie nog meer én nog beter van dienst te kunnen zijn dus stay tuned & houdt onze socials in de […]


Naif zonnebrand producten

The sun is coming!

Naast het beschermen van de huid met de natuurlijke zonnefilter SPF bieden de Sunscreen producten van Naïf veel voordelen.


Een kijkje in de keuken

In deze ‘proeverij’ op 23 maart en 8 april ga je kennis maken met zowel massage technieken vanuit de Shantala, maar ook gaan we dieper in op de voetreflex.


Wasbare zwemluiers

erzwaart in het water en zich vrijuit kan bewegen. Zwemluiers werken zo dat alles netjes binnen gehouden wordt, maar ze absorberen uiteraard niets. Doe de zwemluier dan ook pas aan vlak voor het zwemmen en verschoon deze zodra je merkt dat het nodig is.


Click & Collect

We blijven nog steeds open voor het afhalen (en verzenden) van de leukste cadeaubonnen & liefste cadeautjes! Onze cadeaubonnen zijn al te bestellen vanaf €5,- en deze zijn naast onze arrangementen ook te besteden aan al onze baby producten!


Sanne en Lotte van babyspa De Babybubbel

De Babybubbel 1 jaar!

Jeetje, wat vliegt de tijd en wat hebben we al vele lieve baby’tjes mogen ontvangen, toffe dingen mogen ondernemen en leuke samenwerkingen gevonden. Super trots dat ons authentieke idee & concept zo is uitgegroeid naar een prachtige zaak.


Shantala baby massage

e is speciaal ontwikkelt voor baby’s en is afkomstig uit India. Een totale, liefdevolle ontspanningsmassage die uit gaat van een respectvolle benadering.


Vader en kind floaten bij Babyspa de Babybubbel

Verkoudheid bij baby’s

Het stormachtige, knusse en gezellige herfstseizoen is weer aangebroken! Dat betekent voor de meesten & zeker de allerkleinsten toch wel wat vaker een verkoudheid of snotneus.
Is een bezoekje aan onze Spa dan wel zo verstandig?


Dwars door Limburg

Vorige week woensdag waren wij te zien in de 1e aflevering van het programma Dwars door Limburg, te zien op de lokale omroepen van de gemeenten Peel en Maas, Beesel en Horst aan de Maas. Waarbij ze een bezoekje hebben gebracht aan onze baby spa.


Workshop – Stichting MamaCafé Peel en Maas

27 September is de workshop; “Happy belly date voor baby’s” wat volledig in het teken staat van buikproblemen. Denk daarbij aan onder andere buikkrampen, obstipatie, andere ongemakken zoals pijn enzovoorts…


Bescherm de babyhuid tegen zon

Heerlijk, het zonnetje is weer begonnen met schijnen én de zomervakantie periode gaat bijna van start voor regio zuid! Dat vraagt weer om een goede bescherming van onze huid, maar zeker die van de kwetsbare baby -en kinderhuidjes!


Wist je dat…

Een paar leuke Babybubbel weetjes om de week mee af te sluiten en het weekend mee in te gaan! 🤗


Baby ontspant door floaten in baby spa De Babybubbel in Panningen

Floaten

In speciaal ontworpen badjes, kunnen baby’s vanaf 2 weken na de geboorte tot wel 12 maanden genieten van een floatsessie!


Zomeragenda 2021

In de zomerperiode én tijdens het verlof van Sanne hanteren wij aangepaste openingstijden in de maanden juli & augustus 2021!! ☀️


Vaderdag Actie

Bij reserveringen tussen 16 en 26 juni kunnen alle papa’s komen BIER BUBBELEN! Dit verklapt tevens meteen al een beetje het cadeautje wat ze mee naar huis krijgen wat we hebben samengesteld in samenwerking met Tinus!


Mini Mup

Uit alle geweldig leuke stoffen en kleuren hebben wij een geheel eigen palet samen gesteld waar onze hydrofiele doeken, wikkel doeken & aankleedkussenhoezen exclusief van worden gemaakt.


Voorgevel logo De Babybubbel

De Babybubbel, hoe het allemaal begon

Vanaf 1 december 2020 is de Babybubbel officieel geboren in Roermond bij de kamer van koophandel. Dat was een mooi, maar ook spannend moment. Ineens is het echt, tastbaar, een eigen bedrijf. Vanaf hier gaat onze ondernemersreis beginnen en wij hebben er heel veel zin in om de kansen die op ons pad zijn gekomen met beide handen aan te pakken!


website door: Logo In de Gymzaal