Boek je bezoekje

Laden...

Hoe ziet een bezoekje aan de Babybubbel er uit en wat kun je van ons verwachten?

Ten eerste wordt je persoonlijk en gastvrij ontvangen door een van onze medewerkers.

Een bezoekje voor een van de sessies zijn enkel te bezoeken op afspraak, en daarom hebben wij jullie plekje al helemaal voorbereid. Hier begeleiden wij jullie naar toe en vertellen wat de bedoeling is.

Welkom bij de Babybubbel

Zorg er voor dat je op tijd bent, en wanneer jij jou baby nog een voeding wilt geven voor bijvoorbeeld een Bubbel Float, wees dan zeker tot een kwartier van te voren aanwezig. Langer van te voren is niet wenselijk in verband met andere bezoeken en de voorbereiding voor jullie eigen bezoekje. 

Wat de voeding betreft is belangrijk om te weten, aangezien een float sessie erg intensief is voor je kindje en het fijnste is met een vol buikje.  

Per reservering mogen maximaal 2 volwassenen mee. Dit om de rust in de Babybubbel goed te kunnen waarborgen. Dit geldt ook voor een dubbel date. Wil je graag een broertje of zusje meenemen naar de afspraak, vermeldt dit dan van te voren aan ons. Dan kunnen wij hier eventueel rekening mee houden. Ons advies is namelijk om dit niet te doen, aangezien de ervaring ons leert dat dit te druk kan zijn om optimaal van je bezoekje samen met de baby te genieten en ook hier geldt weer, wij willen ten alle tijden rust creëren.

website door: Logo In de Gymzaal