Boek je bezoekje

Laden...

Hoe ziet een bezoekje aan de Babybubbel er uit en wat kun je van ons verwachten?

Ten eerste wordt je persoonlijk en gastvrij ontvangen door een van onze medewerkers.

Een bezoekje voor een van de sessies zijn enkel te bezoeken op afspraak, en daarom hebben wij jullie plekje al helemaal voorbereid. Hier begeleiden wij jullie naar toe en vertellen wat de bedoeling is.

Welkom bij de Babybubbel

Zorg er voor dat je op tijd bent, en wanneer jij jou baby nog een voeding wilt geven voor bijvoorbeeld een Bubbel Float, wees dan zeker tot een kwartier van te voren aanwezig. Langer van te voren is niet wenselijk in verband met andere bezoeken en de voorbereiding voor jullie eigen bezoekje. 

Wat de voeding betreft is belangrijk om te weten, aangezien een float sessie erg intensief is voor je kindje en het fijnste is met een vol buikje.  

Per kindje mogen maximaal 2 volwassen mee. Dit om zo de rust in de Babybubbel goed te kunnen waarborgen. Mochten er oudere broertjes of zusjes bij zijn, vermeldt dit dan alsjeblieft in de reservering, dan kunnen wij hier rekening mee houden. Voor hun is er ook een relax plek met boekjes, waar ze lekker kunnen ontspannen, zodat ook weer de rust gewaarborgd blijft. Ook hier geldt, maximaal 2. 


Corona maatregelen

Bij De Babybubbel staat uiteraard ieders veiligheid & gezondheid voorop. 

In verband met de huidige corona crisis zullen wij de maatregelen van het RIVM nauwkeurig opvolgen, waardoor iedereen onze spa absoluut veilig kan bezoeken. 

Dit ziet er als volgt uit tijdens je bezoek: 

Liever een privé sessie? Vraag gerust naar onze mogelijkheden.

website door: Logo In de Gymzaal