Over De Babybubbel | De Babybubbel

Over de Babybubbel

Even voorstellen. Wie zijn die blije gezichtjes achter de Babybubbel? Wij stellen ons graag persoonlijk aan jullie voor. Ook vertellen wij jullie hoe de Babybubbel tot stand is gekomen en wat wij allemaal te bieden hebben aan baby spa arrangementen en baby producten. 

Lotte van Herpen De Babybubbel

Mijn naam is Lotte, 32 jaar en zelf ook mama van 2 prachtige zoontjes Senn (6) & Ties (3) Wij wonen samen als gezin, samen met papa Tom in Helden. Van nature ben ik een spontaan, zorgzaam en gezellig persoon en houd ik er echt van om met mensen om te gaan en iets voor ze te betekenen. Een echt mensen-mens. Het was altijd al een droom van mij om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan. Als je dan ook nog kunt werken en bouwen aan de toekomst vanuit je passies, drijfveren en levensfilosofie dan is voor mij het plaatje compleet. Doen waar je gelukkig van wordt, maar ook een ander mee kunt helpen. De afgelopen 14 jaar ben ik werkzaam geweest binnen het verpleegkundig vak in de gezondheidszorg en al deze ervaringen neem ik mee naar de Babybubbel. Dit zorgt voor een sterke basis en mooi fundament samen met Sanne haar jarenlange ervaringen als beautyspecialiste.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van leuke acties, nieuwe arrangementen en andere leuke weetjes over de Babybubbel.

Sanne Maessen De Babybubbel

Mijn naam is Sanne Maessen, 31 jaar en mama van een prachtig zoontje Pim (3) en lief dochtertje Lot (1). Ik ben getrouwd met Kevin en samen wonen we in hartje Panningen. Ik ben een vrolijk en gezellig persoon, houd van een praatje, en leuke dingen doen met alle lieve mensen om me heen! Van nature ben ik een echt zorgtype, ik heb de afgelopen 10 jaar in de wellnessbranche gewerkt, iets voor mensen kunnen betekenen en rust en ontspanning brengen vindt ik het allermooiste wat er is! En dan nu een eigen baby spa, met alles waar ik voor sta en wat ik wil in het leven. Mensen en nu vooral ook de allerkleinste een fijn gevoel geven, werken vanuit ontspanning, dát is mijn droom & die droom is uitgekomen met de Babybubbel!

Bezoekje aan De Babybubbel

Hoe ziet een bezoekje aan de Babybubbel er uit en wat kun je van ons verwachten. 

Ten eerste word je persoonlijk en gastvrij ontvangen door een van onze gepassioneerde medewerkers. Een bezoekje voor een van de sessies zijn enkel te bezoeken op afspraak. Bij aankomst hebben wij jullie persoonlijk plekje al helemaal voorbereid. Hier begeleiden wij jullie naar toe en vertellen wat de bedoeling is.

Zorg er voor dat je op tijd bent. Wanneer jij jou baby nog een voeding wilt geven voor bijvoorbeeld een Bubbel Float, wees dan tot een kwartier van te voren aanwezig. Langer van te voren is niet wenselijk in verband met andere bezoeken en de voorbereiding voor jullie eigen bezoekje. 

Floaten is namelijk erg intensief voor je kindje en is het fijnste met een vol buikje. 

Er kan een voeding worden opgewarmd, maar ook zeker nog even een borstvoeding gegeven worden. Indien gewenst met privacy middels ons verrijdbare, afschermend Babybubbel frame. 

Een broertje of zusje mee? Dat kan, maar let op! Vermeld dit van te voren altijd bij je reservering of geef even een belletje, zodat wij hiervan op de hoogte zijn. Alleen als het echt niet anders kan, wij willen namelijk ten alle tijden graag dat de rust bewaard blijft in de Babybubbel.

Wanneer jullie kindjes genieten, en jullie bewonderen zorgen wij uiteraard ook voor een lekker kopje verse bonen koffie, thee of wat fris. Goede service bieden staat bij ons hoog in het vaandel en zo hopen wij onze klanten een mooie en ontspannen ervaring rijker te maken.

Sfeerfoto's

website door: Logo In de Gymzaal