Over De Babybubbel | De Babybubbel

Even voorstellen. Wie zijn die blije gezichtjes achter de Babybubbel? Wij stellen ons graag persoonlijk aan jullie voor. Ook vertellen wij jullie hoe de Babybubbel tot stand is gekomen en wat wij allemaal te bieden hebben. 

Lotte van Herpen De Babybubbel

Mijn naam is Lotte van Herpen, 31 lentes jong en zelf ook mama van 2 prachtige zoontjes Senn (4) & Ties (1). Wij wonen als gezin, samen met papa Tom Thijssen in ‘Helje dörp’. De afgelopen 14 jaar ben ik werkzaam geweest binnen het verpleegkundig vak in de gezondheidszorg, en hier kon ik lastig doorstromen tot de ondernemer die ik graag wil zijn. Bij de Babybubbel komen mijn passies, drijfveren en levensfilosofie bij elkaar. Alle dingen waar ik voor sta komen hier samen, en dit geeft tevens een hele mooie klik en samenwerking met mijn collega Sanne. Ik word er blij van als ik iets voor een ander kan betekenen, of dat een gezellig gesprek met een goed glas wijn betreft, mensen kan inspireren of mij kan inzetten voor de buurt, school of noem maar op… geeft mij een voldaan gevoel. Dit gevoel voer ik ook door binnen onze baby spa de Babybubbel, en ik sta altijd klaar voor onze klanten om ze een mooie, prettige ervaring te laten op doen, met net dat beetje extra.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van leuke acties, nieuwe arrangementen en andere leuke weetjes over de Babybubbel.

Sanne Maessen De Babybubbel

Mijn naam is Sanne Maessen, 29 jaar en zelf ook mama van een prachtig zoontje Pim (1). Ik ben getrouwd met Kevin Smedts en samen wonen we in hartje Panningen. Ik hou ervan om met mensen te werken en iets voor iemand te kunnen betekenen. Iets wat ik dadelijk ook in de Babybubbel kan doen. Dat is mijn passie & drijfveer. Ik ben een vrolijk en gezellig persoon, houd van een praatje, en leuke dingen doen met alle lieve mensen om me heen.

Bezoekje aan De Babybubbel

Hoe ziet een bezoekje aan de Babybubbel er uit en wat kun je van ons verwachten. 

Ten eerste word je persoonlijk en gastvrij ontvangen door een van onze gepassioneerde medewerkers. Een bezoekje voor een van de sessies zijn enkel te bezoeken op afspraak. Bij aankomst hebben wij jullie persoonlijk plekje al helemaal voorbereid. Hier begeleiden wij jullie naar toe en vertellen wat de bedoeling is.

Zorg er voor dat je op tijd bent. Wanneer jij jou baby nog een voeding wilt geven voor bijvoorbeeld een Bubbel Float, wees dan tot een kwartier van te voren aanwezig. Langer van te voren is niet wenselijk in verband met andere bezoeken en de voorbereiding voor jullie eigen bezoekje. 

Floaten is namelijk erg intensief voor je kindje en is het fijnste met een vol buikje. 

Er kan een voeding worden opgewarmd, maar ook zeker nog even een borstvoeding gegeven worden. Indien gewenst met privacy middels ons verrijdbare, afschermend Babybubbel frame. 

Een broertje of zusje mee? Dat kan, maar let op! Vermeld dit van te voren altijd bij je reservering of geef even een belletje, zodat wij hiervan op de hoogte zijn. Alleen als het echt niet anders kan, wij willen namelijk ten alle tijden graag dat de rust bewaard blijft in de Babybubbel.

Wanneer jullie kindjes genieten, en jullie bewonderen zorgen wij uiteraard ook voor een lekker kopje verse bonen koffie, thee of wat fris. Goede service bieden staat bij ons hoog in het vaandel en zo hopen wij onze klanten een mooie en ontspannen ervaring rijker te maken.

Producten

Tijdens een bezoekje aan de Babybubbel maken wij uitsluitend gebruik van de producten van Naïf Natural Skincare. Een geweldig fijn, zacht product, zonder chemische of schadelijke ingrediënten om de babyhuid met liefde mee te behandelen. Voor een ‘worry-free’ start. 

Het gebruik van kwalitatief goede, natuurlijke ėn duurzame producten vinden wij heel erg belangrijk! Wij zijn er dan ook trots op om officieel ‘customer’ van Naïf te zijn.

Tevens zijn wij ook een officieel verkooppunt voor alle Baby & Kids producten van Naïf. 
Voor alle in’s and outs over deze producten, check alvast www.naifcare.nl.

Sfeerfoto's

website door: Logo In de Gymzaal